Departament de la Presidència. ACORD GOV/96/2024, de 30 d'abril, pel qual s'aprova l'oferta d'ocupació pública de la Generalitat de Catalunya per al 2024. 1.645 places de l'Institut Català de la Salut, 900 places de Mossos d'Esquadra, 120 places Cos de Bombers, 22 places Cos d'Agents Rurals, 306 places de Cos tècnic d'especialistes Presons, 249 places d’administratiu/va Generalitat de Catalunya, 749 places auxiliar d’administratiu/va Generalitat de Catalunya, 326 places Subalterns Generalitat de Catalunya i diverses places més.

ACORD GOV/96/2024, de 30 d'abril, pel qual s'aprova l'oferta d'ocupació pública de la Generalitat de Catalunya per al 2024.

 

L'article 32 de la Llei 2/2023, del 16 de març, de pressupostos de la Generalitat de Catalunya per al 2023, actualment prorrogada, estableix que les ofertes d'ocupació pública i els instruments de gestió similars s'han d'aprovar d'acord amb les disponibilitats pressupostàries i de conformitat amb les previsions de caràcter bàsic que s'estableixin. Així mateix, autoritza el Govern a acumular la taxa de reposició entre sectors i col·lectius que es determinin.

Al seu torn, la Llei 31/2022, de 23 de desembre, de pressupostos generals de l'Estat per a l'any 2023, prorrogada, fixa la taxa de reposició d'efectius en un màxim del 120 % en determinats sectors que l'article 20.u.3 identifica com a prioritaris, mentre que per a la resta de sectors fixa la taxa, amb caràcter general, en el 110 %. Per als cossos de policia, la taxa de reposició es fixa en el 125 %.

L'article 20.2.4 del text legal esmentat habilita les administracions a autoritzar, amb caràcter extraordinari, una taxa específica que sigui necessària per donar compliment de l'objectiu previst en la Llei 20/2021, de 28 de desembre, de mesures urgents per a la reducció de la temporalitat en l'ocupació pública, relatiu al fet que la temporalitat en l'ocupació pública no superi el 8 % de les places de naturalesa estructural en cadascun dels seus àmbits, sempre que es justifiqui d'acord amb l'instrument de planificació pluriennal amb què s'ha de comptar. A aquest efecte, aquest Acord autoritza una taxa específica per al personal de cossos docents no universitaris en els termes previstos en el Pla estratègic de reducció de la temporalitat a l'Administració de la Generalitat de Catalunya per al període 2023-2024, aprovat en data 28 de març de 2023, per la Secretaria d'Administració i Funció Pública. En aquest sentit, l'article 70.3 del text refós de la Llei de l'estatut bàsic de l'empleat públic, aprovat pel Reial decret legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, preveu que l'oferta d'ocupació pública o l'instrument similar pot contenir mesures derivades de la planificació de recursos humans.

En l'àmbit de l'Administració de la Generalitat, s'han dut a terme els processos d'estabilització de l'ocupació pública previstos en la Llei 20/2021, de 28 de desembre, esmentada, que han permès reduir significativament la temporalitat en l'àmbit de l'Administració de la Generalitat. Aquesta oferta d'ocupació pública ha de permetre avançar en aquest reequilibri i en l'evolució futura de la reducció de la temporalitat en l'ocupació pública, a fi de mantenir aquesta taxa de temporalitat dins d'uns límits que permetin articular polítiques de recursos humans orientades a garantir la qualitat dels serveis públics.

Amb aquest objectiu, la Llei 8/2023, del 12 de maig, de mesures urgents per a la reducció de la temporalitat, de foment de la promoció interna i d'agilitació de la cobertura de llocs de treball amb funcionaris de carrera, ha introduït una nova disposició addicional, la trentena, en el text únic dels preceptes d'alguns textos legals determinats vigents a Catalunya en matèria de funció pública, aprovat pel Decret legislatiu 1/1997, de 31 d'octubre —en endavant, Text únic—, que habilita les convocatòries de proves selectives per incloure, a més de les places autoritzades a les ofertes d'ocupació pública, un nombre de places addicionals per cobrir futures vacants, a càrrec de les ofertes d'ocupació pública dels dos anys següents.

Mitjançant aquest Acord, es manté l'orientació de l'oferta d'ocupació pública específicament a la cobertura de les necessitats prioritàries en aquest moment, en la mateixa línia que les darreres ofertes públiques d'ocupació que estan en fase d'execució, de tal manera que aquesta oferta d'ocupació ordinària de l'any 2024 s'adreça principalment a sostenir l'objectiu de la reducció de l'índex de temporalitat estructural en l'ocupació pública, a la tecnificació de les plantilles i al reforç dels sectors que es consideren prioritaris i essencials.

L'article 59 del Text únic regula la garantia de la promoció interna, i l'article 60 d'aquest text legal habilita la possibilitat que, si el nombre d'aspirants que superen els processos selectius que s'aprovin en execució de l'oferta d'ocupació pública és inferior al de places convocades en algun dels torns, el nombre resultant de vacants es pugui incorporar del torn de promoció interna al torn lliure i a l'inrevés.

De conformitat amb la normativa bàsica aplicable, aquesta oferta estableix una reserva del 7 % del total de places ofertes perquè siguin cobertes per persones amb discapacitat, i el 2 % d'aquestes places es reserven per a les persones que acreditin discapacitat intel·lectual.

Els departaments de l'Administració de la Generalitat de Catalunya han fet la proposta d'oferta d'ocupació pública corresponent i el Departament d'Economia i Hisenda n'ha emès l'informe favorable.

De conformitat amb l'article 20.4 de la Llei 31/2022, de 23 de desembre, de pressupostos generals de l'Estat per a l'any 2023, en aquesta oferta s'autoritza l'acumulació de la taxa de reposició de sectors prioritaris i no prioritaris en determinats sectors qualificats com a prioritaris, com és el cas del sector de l'Administració penitenciària, de personal funcionari d'administració i tècnic i laboral, i del cos d'Agents Rurals.

Així mateix, s'ha donat compliment del que determina l'article 37.1.l del text refós de la Llei de l'estatut bàsic de l'empleat públic, aprovat pel Reial decret legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel que fa al tràmit de negociació sindical, i la Comissió Tècnica de la Funció Pública n'ha emès l'informe favorable en compliment del que disposa l'article 7 del Text únic.

De conformitat amb els articles 5.c i 6.1.c del Text únic.

Per tot això, a proposta de la vicepresidenta del Govern i consellera de la Presidència, de la consellera d'Educació, del conseller d'Interior i del conseller de Salut, el Govern

 

Acorda:

 

—1 Aprovar l'oferta d'ocupació pública de l'Administració de la Generalitat de Catalunya d'un total de 9.033 places.

 

—2 Autoritzar el Consell d'Administració de l'Institut Català de la Salut a aprovar una oferta d'ocupació pública de fins a un màxim de 1.645 places per al personal estatutari dels serveis de salut, distribuïdes en els cossos i especialitats que corresponguin.

 

—3 Les 7.388 places restants es distribueixen d'acord amb el següent:

a) 2.963 places del sector de personal d'administració i serveis (personal funcionari d'administració i tècnic i personal laboral del VI conveni col·lectiu únic), que es consignen en l'annex 1 d'aquest Acord, especificades en cossos i escales de personal funcionari i en categories professionals de personal laboral.

b) 4.425 places de cossos docents no universitaris del Departament d'Educació, que es consignen en l'annex 2 d'aquest Acord, especificades en cossos de personal docent no universitari.

 

—4 Autoritzar una taxa específica de 1.657 places de personal docent no universitari, ja incloses en el punt 3.b d'aquest Acord, per donar compliment de l'objectiu de reducció de la temporalitat en l'ocupació pública de l'Administració de la Generalitat de conformitat amb el Pla estratègic de reducció de la temporalitat a l'Administració de la Generalitat de Catalunya per al període 2023-2024, aprovat en data 28 de març de 2023 per la Secretaria d'Administració i Funció Pública del Departament de la Presidència.

 

—5 Autoritzar l'acumulació de 215 places que integren la taxa de reposició del cos de Mossos d'Esquadra a la taxa de reposició del sector d'Administració penitenciària —2 places— i de personal funcionari d'administració i tècnic i laboral —213 places—, respectivament; i l'acumulació de 167 places que integren la taxa de reposició del cos de Bombers a la taxa de reposició del sector d'Administració penitenciària —153 places— i al cos d'Agents Rurals —14 places—, respectivament.

 

—6 D'acord amb la disposició transitòria tercera de la Llei 2/2021, del 29 de desembre, de mesures fiscals, financeres, administratives i del sector públic, modificada pel Decret llei 3/2024, de 9 d'abril, de concessió d'un suplement de crèdit i d'un crèdit extraordinari als pressupostos de la Generalitat de Catalunya per al 2023 prorrogats per al 2024 i d'altres mesures financeres i administratives, les especialitats actuals del cos de titulació superior, del cos de diplomatura, del cos tècnic d'especialistes i del cos auxiliar tècnic es recullen en l'annex com a pròpies de les noves escales que es creen, i la seva convocatòria està condicionada a la modificació prèvia de la relació de llocs de treball corresponent.

Així mateix, en execució d'aquest Decret llei, les places incloses en aquesta oferta d'ocupació pública corresponents al cos superior d'administració, escala estadística i d'anàlisi, i al cos de titulació superior, escala d'ambientòlegs, la seva convocatòria està condicionada a la modificació prèvia de la relació de llocs de treball corresponent.

 

—7 En els annexos d'aquest Acord també es concreten, en els termes que disposa la normativa aplicable, les places que s'han de proveir mitjançant la promoció interna, així com les reservades per a les persones que tinguin reconeguda la condició legal de discapacitat i les adreçades a persones amb dificultats d'integració laboral per raó de la seva capacitat intel·lectual.

 

—8 La resolució de les convocatòries derivades d'aquesta oferta comporta, quan la plaça que hagi estat objecte d'oferta estigui ocupada interinament, el cessament de la persona que l'ocupa, que s'ha de produir en prendre possessió el personal funcionari o laboral fix de nou accés.

 

—9 Els òrgans convocants han de vetllar perquè la publicitat de les convocatòries, les seves bases i les informacions que afectin el desenvolupament dels processos selectius s'ajustin a la normativa vigent en matèria de transparència i de protecció de dades personals.

 

—10 S'exceptua de les competències previstes en els punts 2.a i 2.b de l'Acord GOV/117/2022, de 7 de juny, d'atribució de competències als departaments de la Generalitat en matèria de funció pública, la convocatòria i el nomenament en relació amb les places del cos de diplomatura, escala d'educació social – àmbit funcional d'execució penal (grup A, subgrup A2), contingudes en les ofertes d'ocupació pública per als anys 2021 i 2022.

A aquest efecte, el departament competent en matèria de funció pública convocarà, en un únic procés de selecció, la totalitat de les places del cos de diplomatura, escala d'educació social, contingudes en les ofertes d'ocupació pública per als anys 2021, 2022 i 2023, tant les adscrites en l'àmbit funcional d'execució penal com la resta de places d'aquest cos i escala no adscrites a aquest àmbit.

 

—11 Els tribunals qualificadors de les convocatòries de processos selectius derivades d'aquesta oferta d'ocupació pública han d'actuar amb els principis d'imparcialitat, professionalitat, agilitat i transparència, i han de deixar constància en les actes de qualsevol acord que afecti les qualificacions atorgades a les persones aspirants. Així mateix, abans de la realització de les proves o els exercicis, han de fer públics els criteris de valoració i correcció que siguin aplicables i no estiguin expressament establerts en les bases de la convocatòria. Les convocatòries han d'impulsar una representació paritària de dones i homes en la composició dels tribunals qualificadors.

 

—12 Les convocatòries de processos selectius derivades d'aquesta oferta han d'establir l'obligatorietat de presentar per mitjans electrònics les sol·licituds de participació i documentació, així com els escrits d'impugnació, de conformitat amb l'article 85 del Decret 76/2020, de 4 d'agost, d'Administració digital. Les convocatòries també poden establir l'obligatorietat d'emprar mitjans electrònics en els tràmits relatius a l'adjudicació de places.

 

—13 Aquest Acord té efectes a partir de la data de la seva publicació al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

 

—14 Publicar aquest Acord al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

 

Barcelona, 30 d'abril de 2024

 

Xavier Bernadí Gil

Secretari del Govern

 

 

Annex 1

Personal funcionari

 

- Cos de Mossos d'Esquadra, mosso/a de l'escala bàsica (grup C, subgrup C1)

Total de places: 900

 

- Cos de Mossos d'Esquadra, escala de suport, facultatiu/iva (grup A, subgrup A1)

Total de places: 16

Facultatiu/iva Biologia: 2

Facultatiu/iva Dret: 5

Facultatiu/iva Econòmiques i Empresarials: 2

Facultatiu/iva Enginyeria Naval: 1

Facultatiu/iva Enginyeria de Telecomunicacions: 1

Facultatiu/iva Enginyeria d'Automoció: 1

Facultatiu/iva Farmàcia: 1

Facultatiu/iva Filologia Catalana: 1

Facultatiu/iva Informàtica: 1

Facultatiu/iva Ciències Polítiques i de l'Administració: 1

 

- Cos de Mossos d'Esquadra, escala de suport, tècnic/a (grup A, subgrup A2)

Total de places: 2

Tècnic/a Arquitectura Tècnica: 1

Tècnic/a Infermeria: 1

 

- Cos de Bombers, bomber/a de primera de l'escala tècnica (grup C, subgrup C1)

Total de places: 120

 

- Cos d'Agents Rurals, agent de l'escala bàsica (grup C, subgrup C1)

Total de places: 22

 

- Cos superior d'administració, escala superior d'administració general – àmbit funcional d'execució penal (titulació de Dret) (grup A, subgrup A1)

Total de places: 3

Torn lliure: 3

 

- Cos de diplomatura, escala de treball social – àmbit funcional d'execució penal (grup A, subgrup A2):

Total de places: 10

Torn lliure: 10

 

- Cos de diplomatura, grup de serveis penitenciaris – àmbit funcional d'execució penal (grup A, subgrup A2):

Total de places: 4

Torn lliure: 3

Torn de promoció interna: 1

 

- Cos tècnic d'especialistes, grup de serveis penitenciaris – àmbit funcional d'execució penal (grup C, subgrup C1):

Total de places: 306

Torn lliure: 168

Torn de promoció interna: 138

 

- Cos superior d'inspectors tributaris (grup A, subgrup A1)

Total de places: 10

Torn lliure: 4

Torn lliure, reserva per a persones amb discapacitat: 1

Torn de promoció interna: 5

 

- Cos superior de tècnics tributaris (grup A, subgrup A1)

Total de places: 20

Torn lliure: 6

Torn lliure, reserva per a persones amb discapacitat: 1

Torn de promoció interna: 12

Torn de promoció interna, reserva per a persones amb discapacitat: 1

 

- Cos tècnic de gestors tributaris (grup A, subgrup A2)

Total de places: 20

Torn lliure: 9

Torn lliure, reserva per a persones amb discapacitat: 1

Torn de promoció interna: 9

Torn de promoció interna, reserva per a persones amb discapacitat: 1

 

- Cos d'advocacia (grup A, subgrup A1)

Total de places: 11

Torn lliure: 10

Torn lliure, reserva per a persones amb discapacitat: 1

 

- Cos superior d'administració, escala d'inspecció financera (grup A, subgrup A1)

Total de places: 4

Torn lliure: 4

 

- Cos superior d'administració, escala estadística i d'anàlisi (grup A, subgrup A1)

Total de places: 5

Torn lliure: 5

 

- Cos de titulació superior, escala d'ambientòlegs (grup A, subgrup A1)

Total de places: 31

Torn lliure: 28

Torn lliure, reserva per a persones amb discapacitat: 3

 

- Cos de titulació superior, escala d'enginyeria industrial (grup A, subgrup A1)

Total de places: 5

Torn lliure: 3

Torn de promoció interna: 2

 

- Cos de titulació superior, escala d'educació física (grup A, subgrup A1)

Total de places: 1

Torn lliure: 1

 

- Cos de titulació superior, escala de geografia (grup A, subgrup A1)

Total de places: 2

Torn lliure: 2

 

- Cos de titulació superior, escala de geologia (grup A, subgrup A1)

Total de places: 4

Torn lliure: 4

 

- Cos de titulació superior, escala de patrimoni artístic: arqueologia (grup A, subgrup A1)

Total de places: 1

Torn lliure: 1

 

- Cos de titulació superior, escala de planificació lingüística (grup A, subgrup A1)

Total de places: 4

Torn lliure: 4

 

- Cos de titulació superior, escala de salut pública (grup A, subgrup A1)

Total de places: 32

Torn lliure: 16

Torn lliure, reserva per a persones amb discapacitat: 2

Torn de promoció interna: 13

Torn de promoció interna, reserva per a persones amb discapacitat: 1

 

- Cos de diplomatura, escala de biblioteconomia (grup A, subgrup A2)

Total de places: 4

Torn lliure: 4

 

- Cos de diplomatura, escala d'enginyeria tècnica industrial (grup A, subgrup A2)

Total de places: 15

Torn lliure: 14

Torn lliure, reserva per a persones amb discapacitat: 1

 

- Cos de diplomatura, escala d'enginyeria tècnica en topografia (grup A, subgrup A2)

Total de places: 2

Torn lliure: 2

 

- Cos de diplomatura, escala d'intèrprets informadors/ores turístics (grup A, subgrup A2)

Total de places: 1

Torn lliure: 1

 

- Cos de diplomatura, escala de salut pública (grup A, subgrup A2)

Total de places: 6

Torn lliure: 5

Torn lliure, reserva per a persones amb discapacitat: 1

 

- Cos administratiu, escala administrativa (grup C, subgrup C1)

Total de places: 249

Torn lliure: 124

Torn lliure, reserva per a persones amb discapacitat: 13

Torn de promoció interna: 101

Torn de promoció interna, reserva per a persones amb discapacitat: 11

 

- Cos tècnic d'especialistes, escala de delineants (grup C, subgrup C1)

Total de places: 1

Torn lliure: 1

 

- Cos auxiliar d'administració, escala auxiliar administrativa (grup C, subgrup C2)

Total de places: 749

Torn lliure: 371

Torn lliure, reserva per a persones amb discapacitat: 41

Torn de promoció interna: 304

Torn de promoció interna, reserva per a persones amb discapacitat: 33

 

- Agrupació professional de funcionaris del cos subaltern d'administració

Total de places: 326

Torn lliure: 148

Torn lliure, reserva per a persones amb discapacitat: 30

Torn lliure, reserva per a persones amb discapacitat intel·lectual: 148

Les places reservades a persones amb dificultats d'integració laboral per raó de la seva capacitat intel·lectual, de les quals es fa la relació en aquesta oferta dins l'agrupació professional de funcionaris del cos subaltern d'administració, es convocaran, un cop modificada la relació de llocs de treball, mitjançant processos selectius, específics i independents, en la categoria laboral de personal d'activitats de suport addicionals del VI conveni col·lectiu únic.

 

 

Personal laboral

 

- Conservador/a de béns culturals (A1)

Total de places: 1

Torn lliure: 1

 

- Musicòleg/òloga (A1)

Total de places: 2

Torn lliure: 2

 

- Periodista (A1)

Total de places: 8

Torn lliure: 7

Torn lliure, reserva per a persones amb discapacitat: 1

 

- Tècnic/a de preimpressió i producció (A3)

Total de places: 1

Torn lliure: 1

 

- Dinamitzador/a lingüístic (B1)

Total de places: 5

Torn lliure: 5

 

- Diplomat/ada en infermeria (B1)

Total de places: 20

Torn lliure: 18

Torn lliure, reserva per a persones amb discapacitat: 2

 

- Cabussador/a professional - patró/ona (C1)

Total de places: 6

Torn lliure: 6

 

- Tècnic/a especialista - manteniment (C1)

Total de places: 2

Torn lliure: 2

 

- Tècnic/a especialista - obres públiques (C1)

Total de places: 1

Torn lliure: 1

 

- Tècnic/a especialista - operador/a de control (C1)

Total de places: 2

Torn lliure: 2

 

- Tècnic/a especialista - patologia forense (C1)

Total de places: 2

Torn lliure: 2

 

- Tècnic/a especialista - so i imatge (C1)

Total de places: 3

Torn lliure: 3

 

- Tècnic/a especialista - sobreestant d'obres públiques (C1)

Total de places: 3

Torn lliure: 3

 

- Auxiliar de geriatria (D1)

Total de places: 15

Torn lliure: 15

 

- Auxiliar d'educació especial (D1)

Total de places: 5

Torn lliure: 5

 

- Guarda (E)

Total de places: 1

Torn lliure: 1

 

 

Annex 2

Personal de cossos docents no universitaris

 

- Cos de professors d'ensenyament secundari

Total de places: 2.615

Torn lliure: 1.308

Torn de reserva per a persones amb discapacitat: 131

Torn de promoció interna: 1.176

 

- Cos de professors especialistes en sectors singulars (grup A2, subgrup A2)

Total de places: 20

Torn lliure: 10

Torn de reserva per a persones amb discapacitat: 1

Torn de promoció interna: 9

 

- Cos de professors d'escoles oficials d'idiomes

Total de places: 23

Torn lliure: 11

Torn de reserva per a persones amb discapacitat: 2

Torn de promoció interna: 10

 

- Cos de professors d'arts plàstiques i disseny

Total de places: 18

Torn lliure: 9

Torn de reserva per a persones amb discapacitat: 1

Torn de promoció interna: 8

 

- Cos de mestres de taller d'arts plàstiques

Total de places: 5

Torn lliure: 2

Torn de reserva per a persones amb discapacitat: 1

Torn de promoció interna: 2

 

- Cos de mestres

Total de places: 1.744

Torn lliure: 1.656

Torn de reserva per a persones amb discapacitat: 88

Forma't amb nosaltres!

Si us plau, emplena el camp requerit.
Si us plau, emplena el camp requerit.
Si us plau, emplena el camp requerit.
Aula Magna va néixer a Tarragona, fa més de 25 anys, com una institució privada especialitzada al sector de la formació, amb un objectiu clar: donar resposta a les necessitats formatives i als reptes professionals. Per aconseguir-ho, la seva prioritat ha estat i continua sent la continua actualització i la renovació dels programes formatius buscant la màxima qualitat i una personalització acadèmica.

aulamagna@aulamagna.es

Avinguda Argentina, 11, 43005 Tarragona

Truca'ns de 9.00 hores a 22.00 hores.

Certificaciones y homologaciones

Image

Institut reglat per la Generalitat. CICLES FORMATIUS.

Image

Centre col•laborador ACTIC de la Generalitat de Catalunya.

Image

Centre autoritzat per Instituto Cervantes. DIPLOMAS DE ESPAÑOL COMO LENGUA EXTRANJERA.

Image

Centre Col•laborador del Servei d’Ocupació de Catalunya.

Image

Centre acreditat per l’Institut Català de la Salut - DEA (Desfibril•lador Extern Automàtic).

Image

Centre d'Adults per la Generalitat. PROVA D'ACCÉS/GRADUAT E.S.O.

Image

Centre autoritzat per la Policia Nacional. CURSOS DE SEGURETAT PRIVADA.

Image

Centre autoritzat Agència de Col•locació pel Departament d’Empresa i Ocupació.

Image

Centre autoritzat per el Ministerio de Interior i Guardia Civil. GUARDES RURALS.

Image

Centre col•laborador de la Agencia Estatal de Seguridad Aérea (Ministerio de Fomento).

Image

Centre acreditat/ meritori per l’Institut Català de la Salut. OPOSICIONS.

Image

Centre oficial de preparació, i examinador, per l'obtenció de certificats d'ANGLÈS.


Institut privat | Acadèmia | Centre de formació | Formació en línia | Tarragona | Cicles Grau Mitjà | Cicles Grau Superior | Proves d'accés | Repassos | Primària | Reforç escolar | E.S.O. | Batxillerat | Universitat | Oposicions | Mossos d'Esquadra | Policia Local | Guàrdia Urbana | Auxiliar Administratiu Ajuntament | Seguretat privada | Controladors d'accés

Aguilo, Aiguamurcia, Aiguaviva, Albarca, Albinyana, Albio, Alcanar, Alcover, Aldover, Alfara de Carles, Alforja, Alio, Almoster, Altafulla, Amposta, Arboli, Ardenya, Arnes, Asco, Balada, Banyeres del Penedes, Barbera de la Conca, Batea, Bellavista, Bellmunt del Priorat, Belltall, Bellvei, Benifallet, Benissanet, Bitem, Biure de Gaia, Blancafort, Bonastre, Bonretorn, Bot, Botarell, Brafim, -Cabaces, Cabra del Camp, Calafell, camrles, Cambrils, Camposines, Campredo, Can Ferrer de la Cogullada, Capafonts, Capçanes, Casafort, Caseres, Castello, Castellvell del Camp, Colldejou, Coma-Ruga, Conesa, Constanti, Corbera d’Ebre, Cornudella, Cornudella de Montsant, Creixell, Cunit, Darmos, Deltebre, Duesaigües, El Bosquet, El Castell, El Catllar, El Fonoll, El Francas, El Lloar, El Masroig, El Mila, El Molar, El Morell, El Papiolet, El Perello, El Pinell de Brai, El Pinetell, El Pla de Manlleu, El pla de Santa Maria, El Poblenou del Delta, El Pont D’Armentera, El Priorat de Banyeres, El Rourell, El Vendrell, Els Garidells, Els Guiamets, Els Masos de Vespella, Els Montgons, ElsMuntells, Els Pallaresos, Els Reguers, Els Valentins, Esbalda, Escaladei, Falset, Farena, Fatxes, Ferran, Figuerola del Camp, Flix, Fontscaldes, Fores, Freginals, Gallicant, Gandesa, Garcia, Gavada, Genessies, Ginestar, Glorieta, Godall, Gratallops, Guardia dels Prats, Guialmons, Horta de Sant Joan, Jesus, L’Aixavega, L’Alba, L’Albiol, L’Adea, L’Aleixar, L’Almadrava, L’Ametlla de Mar, L’Ampolla, L’Arboç, L’Arboçet, L’Argenetera, L’Argilaga, L’Espluga de Francoli, L’Hospitalet de L’Infant, L’Ortigos, La Bisbal de Falset, La Bisbal del Penedes, La Cadeneta, La Canonja, La Carronya, La Cirera, La Fatarella, La Febro, La Figuera, La Galera, La Juncosa de Montmell, La Llacuneta, La Maso, La Miliana, La Morera de Montsant, La nou de Gaia, La Palma d’Ebre, La Pineda, La Plana, La Pobla de Carivenys, La Pobla de Ferran, La Pobla de Mafumet, La Pobla de Massaluca, La Pobla de Montornes, La Riba, La Riera de Gaia, La Sala de Comalats, La Secuita, La Selleta, La Selva del Camp, La Senia, La Serra d’Alamos, La Torre de Fontaubella, La Torre de l’Espanyol, La Torregassa, La Vilella Alta, La Vilella Baixa, Les Borges del Camp, Les Cases d’Alcanar, Les Casetes de Puigmolto, Les Gunyoles, Les Irles, Les Masies, Les Masies del Torrent, Les Montcades, Les Ordes, Les Peces, Les Piles, Les Planes del Rei, Les Pobles, Les Roques, Les Ventalles, Les Voltes, Ligallo del Ganguil, Ligallo del Roig, Lilla, Llaberia, Lletger, Llorac, Llorenç del Penedes, Marça, Margalef, Marmellar, Mas d’en Bosc, Mas de Barberans, Masarbones, Masbarrat, Masboquera, Masdenverge, Masllorenç, Masmolets, Maspujols, Masriudoms, Miami Platja, Miravet, Mont-ral, Mont-Roig del Camp, Montargull, Montblanc, Montbrio de la Marca, Montbrio del Camp, Montferri, Mora d’Ebre, Mora la Nova, Nulles, Ollers, Passanant, Paüls, Perafort, Peralta, Picamoixons, Pira, Poblet, Poboleda, Pontils, Porrera, Pradell de la Teixeta, Prades, Prat de Compte, Pratdip, Prenafeta, Puigdelfi, Puigpelat, Querol, Rasquera, Rauric, Raval de Crist, Remulla, Renau, Reus, Riba-Roja d’Ebre, Riudabella, Riudecanyes, Riudecols, Riudoms, Rocafort de Queralt, Roda de Bara, Rodonya, Rojals, Roquetes, Saifores, Salines de la Trinitat, Slomo, Salou, Sant Carles de la Rapita, Sant Gallard, Sant Jaume d’Enveja, Sant Jaume dels Domenys, Sant Joan del Pas, Sant Magi de Brufaganya, Sant Miquel, Sant Pere, Sant Salvador, Sant Vicenç de Calders, Santa Barbara, Santa Coloma de Queralt, Santa Marina, Santa Oliva, Santa perpetua de Gaia, Santes Creus, Sarral, Savalla de Comtat, Seguer, Segur de Calafell, Segura, Selma, Senan, Siurana, Solivella, Tamarit, Tarragona, Tivenys, Tivissa, Torredembarra, Torroja del priorat, Tortosa, Ulldecona, Ulldemolins, Vallclara, Valldeperes, Valldossera, Vallespinosa, Vallfogona de Riucorb, Vallmoll, Valls, Vallverd, Vandellos, Vespella de Gaia, Vila-Rodona, Vila-Seca, Vilabella, Vliadeperdius, Vilafortuny, Vilalba dels Arcs, Vilallonga del Camp, Vilanova d’Escornalbou, Vilanova de Prades, Vilaplana, Vilardida, Vilaverd, Vimbodi, Vinallop, Vinebre, Vinyols i els Arcs, Vistabella, Xerta.